Llámenos y le
informaremos 972 171 374

Aviso legal

El domini http://www.montacargasyplataformaselevadoras.es és propietat de l’empresa Reine, SA, amb el NIF A-17003336. El domicili de l’empresa és Av. de Francia, 205 E-17.840 Sarrià de Ter. També pot posar-se en contacte amb nosaltres al telèfon 902 104 581 o a l’adreça reine@reine.es

Propietat intel·lectual i industrial

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l’usuari d’aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa de Reine, SA.

Responsabilitat dels enllaços

Reine, SA inclou en el seu lloc web tot un seguit d’enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs, viatges, promocions ofertes. Reine, SA no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.

Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de Reine, SA amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d’informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Reine, SA.L, Ref. Protecció de dades.

Nuestras plataformas

Control